Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμός αστρονομικής φωτογραφίας από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια του εμπλουτισμού του καινούργιου μας blog, ζητάμε και τη δική σας συνδρομή. Σας προσκαλούμε να μας στείλετε φωτογραφίες σας και να συμμετάσχετε στη ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ....
για τη στήριξη STAR ADVENTURER, τη ΝΕΑ επαναστατική στήριξη της SKYWAΤCHER για αποτελεσματική αστροφωτογράφιση και λήψη timelapse βίντεο.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Πανελλήνιας Εξόρμησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων (16-19 Ιουλίου 2015).
  • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν θέμα τον Ουρανό (νυχτερινό ή μη) ή/και τη Φύση.
  • Οι καλύτερες από αυτές θα δημοσιεύονται στο blog του Πλανηταρίου/gallery όπως και στον Ουρανό της Εβδομάδας, φυσικά με την αντίστοιχη αναφορά στο όνομα του φωτογράφου.
  • Όλες ανεξαιρέτως οι συμμετοχές μπαίνουν στη κλήρωση.

Όροι συμμετοχής

  1. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους µε εξαίρεση τους υπαλλήλους του Πλανηταρίου Θεσσαλονίκης καθώς και τους συγγενείς τους μέχρι πρώτου βαθμού.
  2. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι παραχωρούν στο Πλανητάριο Θεσσαλονίκης τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών τους στο blog.
  3. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό µε έως 5 (πέντε) συνολικά δικές του φωτογραφίες. Η κάθε φωτογραφία θα λάβει διαφορετικό αριθμό συμμετοχής στην κλήρωση.
  4. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε μορφή JPEG, μεγέθους έως 5MB η καθεμία.
  5. Επιτρέπεται η ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας, με την απαραίτητη προϋπόθεση ο συμμετέχων να κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας.
  6. Δημοσίευση φωτογραφίας στο blog ή στον Ουρανό της Εβδομάδας ΔΕΝ θεμελιώνει δικαίωμα βράβευσης ή άλλης αμοιβής.

Πνευματικά Δικαιώματα
Με την υποβολή των φωτογραφιών ο συμμετέχων δηλώνει ότι οι φωτογραφίες αποτελούν δικά του έργα και έχει την πνευματική ιδιοκτησία επ’ αυτών. Απαγορεύεται η συμμετοχή με έργα τρίτων, αντιγραμμένα ή γενικώς μη πρωτότυπα και ξένα προς τον συμμετέχοντα. Λαμβανομένων υπόψη των παραπάνω, το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε βλάβη, αν αποδειχθεί έλλειψη πατρότητας ή νομιμοποίησης ή άλλο νομικό ελάττωμα σε κάποια συμμετοχή.
Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι πεντάμηνη. Από 1 Φεβρουαρίου έως 30 Ιουνίου 2015 (στις 00.00)
Προσοχή! Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου