Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 38ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
                                                                                
Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε οτι στην επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που έγινε στις 26 Νοεμβρίου 2016 αποφασίστηκε η διενέργεια εκλογών στις 14 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρες: από την έναρξη λειτουργίας του σχολείου έως τις 6:00μ.μ.
Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου οι αιτήσεις παραδίδονται στην εφορευτική επιτροπή κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου. Επειδή όμως κατά τη διάρκειά της συνέλευσης δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφιοτήτων –για να υπάρξει ο απαιτούμενος αριθμός ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι εκλογές και προς διευκόλυνσή σας - μπορείτε να παραδίδετε τις αιτήσεις σας στο γραφείο του Διευθυντή μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.
Οι αιτήσεις αφορούν τα θεσμικά όργανα συνεργασίας των γονέων όπως περιγράφονται παρακάτω και μπορεί κάποιος να θέσει υποψηφιότητα και για το Διοικητικό Συμβούλιο και για την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας (συντονισμός για τη συνεργασία των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων που ανήκουν στο 7ο Διαμέρισμα Αθήνας).
Οι αιτήσεις για την Εξελεκτική Επιτροπή ΔΕΝ μπορούν να συνδυαστούν με καμία από τις πιο πάνω περιγραφόμενες υποψηφιότητες. Η Εξελεκτική Επιτροπή καλείται 1 φορά είτε στο τέλος κάθε χρόνου είτε στο τέλος της θητείας του Συλλόγου να ελέγξει τα Οικονομικά του Συλλόγου (Έσοδα-Έξοδα-Υπόλοιπο που παραδίδεται στον επόμενο Σύλλογο).
1.       Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
 Εκλέγονται : 7 τακτικά μέλη + 4 αναπληρωματικά  (ελάχιστος αριθμός υποψηφιοτήτων = 11)
2.       Για τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Διαμερίσματος
Εκλέγονται :  3 εκπρόσωποι των γονέων του σχολείου μας  (ελάχιστος αριθμός υποψηφιοτήτων = 3)
3.       Για την Εξελεκτική Επιτροπή   Εκλέγονται : 3 μέλη  (ελάχιστος αριθμός υποψηφιοτήτων = 3)

Επίσης σας ενημερώνουμε οτι για να μπορέσει να αναδειχτεί το νέο Δ.Σ. πρέπει να  προσέλθουν για να ψηφίσουν οι γονείς που αντιστοιχούν τουλάχιστον στο  1/3 των μαθητών του σχολείου.

Παρακαλούμε πολύ για την ανταπόκρισή σας, τόσο κατά την υποβολή υποψηφιοτήτων όσο και κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΛΓΑ ΜΠΕΗ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου